Birthimprints Proces -groep

Proces-Group.

Max Peschek
28 februari 2022
Volzet

Deze procesgroep is een uitnodiging  voor studenten pre- en perinatale psychotherapie en geïnteresseerden met ervaring in pre- en perinatale processen die tijdens deze workshop hun eigen persoonlijke werk willen doen.

Verloop:

We doen 5 processen op 1 dag.

Elke deelnemer krijgt een sessie van 1 uur om te werken aan welk onderwerp dan ook dat naar jouw mening op de voorgrond staat in je leven. Pre- of perinatale thema’s kunnen hier aan bod komen.

Tijdens deze proces groep creëren we een setting waarin jij je eigen proces verder kan onderzoek, ervaren en helen, vaak met de steun van andere deelnemers.

Het leuke van een procesgroep is dat je je eigen intensieve persoonlijke sessie krijgt en ook aanwezig kan zijn voor 4 andere deelnemers in hun proces, waar je vaak ook nog nieuwe inzichten en verdere healing uit kan halen.

Verder kan je ook zien en ervaren hoe Max  één-op-één werkt met deze pre- en perinatale thema’s, wat jou meer inzicht kan geven in hoe deze thema’s hun imprint nalaten in het leven en hoe hiermee gewerkt kan worden met cliënten.

Het formaat van deze dag is vrij eenvoudig:

We beginnen op maandag om 9 uur met een introductie en oriëntatie. Daarna doen we twee processen ‘s ochtends en drie in de namiddag.  Elke sessie duurt 1 uur met telkens een pauze van 20 minuten.

Volzet

Deze opleiding is volzet maar zal waarschijnlijk op het einde van het jaar opnieuw georganiseerd worden.