KMO-Portefeuille

De Vlaamse Regering hervormt de kmo-portefeuille.  Het toepassingsgebied wordt verkleind naar een beperkte lijst van thema’s waarvoor nog subsidies zullen worden uitgereikt.

De opleidingen binnen het werkveld van de pre- en perinatale psychologie en psychotherapie zullen door onze regering voor het grootste deel geschrapt worden. U kan per opleiding vinden of deze nog in aanmerking komt.

Bij uw aanvraag dient U onder Projectgegevens -> Thema -> Beroepsspecifieke competenties te selecteren.

Voor al onze Vlaamse cursisten geldt dat u met de KMO-portefeuille kunt betalen, dit houdt in dat de overheid 30%  (20%voor grote ondernemingen) van uw cursuskosten betaald. Dit is een mooie korting op het inschrijvingsgeld.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website www.kmo-portefeuille.be  of via deze download.

Ons erkenningsnummer is: DV.O229339.

Als u 70% (80%) betaald aan de KMO portefeuille, zal de overheid de andere 30% (20%voor grote ondernemingen) betalen op dezelfde fictieve rekening. Daarna krijgt u een bevestiging dat u het bedrag kan overmaken.

U moet dan zelf het gehele bedrag van de fictieve rekening overmaken naar Birthimprints. Dit moet binnen een bepaalde tijd anders haalt de KMO dit bedrag weer van de rekening af. De KMO-portefeuille handelt verder niet meer, u moet er zelf voor zorgen dat het bedrag gestort wordt.

Enkel het bedrag exclusief BTW komt in aanmerking voor subsidie.

De resterende 21% van het factuurbedrag (= de vermelde btw op de factuur) dien je over te maken op rekening van Birthimprints onder vermelding van het factuurnummer.

Wie niet in aanmerking komt, kan U hier nalezen.

Voor meer informatie of vragen kunt u ons altijd bereiken.