Marijke Thoen

Workshop Geboortefotografie

  • 29 oktober 2019

  • 10.00 – 17.00

  • Alden Biesen (België)

  • Geboortewerkers

  • € 197 incl. btw.
    Kostprijs inclusief lunch.

  • KMO-portefeuille mogelijk.

Inschrijven

Workshop Geboortefotografie.

Dinsdag 29 oktober 2019

Ben je werkzaam als vroedvrouw, doula, verloskundige, verpleegkundige op neonatologie, … en maak je al eens met veel plezier een paar kiekjes voor de ouders bij de geboorte van nieuw leven? Dan is deze workshop voor jou!

Voorkennis van fotografie is niet nodig.

We beginnen bij de basis en passen specifiek de basis principes van fotografie toe op geboortes. Ik leer je te werken in moeilijk (licht)omstandigheden, geef praktische tips voor de juiste camera-instellingen en een mooie beeldcompositie.

Wie over een reflexcamera beschikt mag deze zeker meebrengen maar het is op zich vooral de bedoeling te leren de juiste instellingen snel te maken op elke camera, ook de camera die jou door de ouders wordt toegestopt.

Ik ben Marijke, geboortefotografe. Op mijn 18de twijfelde ik of ik vroedvrouw of fotografe wou worden.. Ik ging uiteindelijk fotografie studeren maar de passie en fascinatie voor het geboorteproces bleef. Na in 2006 en 2008 zelf twee maal mama te zijn geworden fotografeerde ik 10 jaar geleden voor het eerst bij een bevalling. Inmiddels fotografeerde ik geboortes in alle mogelijke varianten, in het ziekenhuis, thuis, in bad & op het operatiekwartier in heel België en Nederland. Ik won inmiddels verschillende internationale Awards met mijn werk en trok mee ten strijde tegen de censuur op geboortefoto’s op sociale media Fb en Instagram. Ook ben ik medeoprichter van de beroepsvereniging van geboortefotografen van België en Nederland www.geboortefotografen.com

Het is mijn wens dat geboorte ‘genormaliseerd’ wordt en informatie voor toekomstige ouders voor iedereen beschikbaar is en daar kan beeldmateriaal zeker toe bijdragen. 

www.marijkethoen.be